SLIM GEZOND
ONTDEK jouw LICHAAMSHANDLEIDING

"Manifest your lifestyle"

BloedTest

"170 resultaten"


Begrijp de opbouw van je lichaam. 170 bloedwaarden (hormonen, vitamines, neurotransmitters, darmen) + lifestyle advies

Biohack weeekend

"Kennis is toegepaste informatie"


Verbeter jouw vitaliteit en geniet van een weekend relaxen in het biohackhouse"
#bestofbothworld

1 op 1 biohack coach

"Omdat jouw dag uniek is"

Grafisch inzicht in jouw
dagelijkse energiemanagement
+ praktisch advies

"Het leuke van biohacking is, dat jij dit al doet.
In de basis is biohacking: het maken van keuzes waarin jij je gezond voelt."
Ga samen met mij opzoek naar jouw optimale lifestyle design

- ALICE VISSER

MIJN VISIE

Hoe werkt ons biologisch systeem? Biohackers stellen zich voor als verzameling van fysiologische en biologische systemen. De staat van deze systemen zijn beinvloedbaar en dat betekend dat de kwaliteit van leven beinvloedbaar is. Door feedback loops te creeren kun je zelf die staten beïnvloeden en integreren in je leven. Dit geeft flexibiliteit en de mogelijkheid een een andere staat te manifesteren in je leven. 

BiohackhousE

In seminars, workshops, boeken hoor ik vaak grote stappen zoals start een nieuw bedrijf, ditch je vrienden, verander je baan, ga investeren, eet vanaf nu helemaal anders, etc. Maar het opbouwen van nieuwe keuzes, je levensstijl en je energie level begint met doen. Het huis waar je elke dag thuis komt, je omgeving die je elke dag ziet die omgeving kan je helpen om je te veranderen.

Ga weer spelen, wees nieuwsgierig en leer alles over je mindset, slaap, imuunsysteem, voeding en beweging. In het biohack house brengen we kennis, technologie, wetenschapop de meest relaxte manier samen. Hier is alles te vinden; in huis kun je rustig bouwen aan je vertrouwen, moed, innerlijk spel, je wordt vollop geinspireerd met hacks / tips / en ideeën.

Is alle kennis niet overal te vinden? Maar met het lezen van boeken heb je het nog niet altijd beleefd en toegepast.. ) En daar draait om toch? Belevingen maken,herinneringen maken, plezier vinden, happy flow? Om die keuzes te maken heb ik alle boeken levendig gemaakt en je een playground te geven om te ervaren wat bij je past.

 

Uniek! BiohackHouse in de Stijgers

We bouwen momenteel samen aan de beste biohacks, wil je meedenken en profiteren van een lage prijs? Boek dan nu nog tegen een gereduceerd tarief jouw plekje in het BiohackHouse (in de Stijgers). In return vragen we je om feedback van jouw beleving. Tientallen mensen gingen je al voor, zie de reviews.

        Maand Februari – Uitverkocht

         Maand Maart – Uitverkocht

         Maand Juni / Juli – Plekken beschikbaar

Overnacht nu als Trial Member met 62,5% korting voor 450 EUR  per persoon (incl bloedtest twv 350 euro)

* Per 1 nov stijgen de prijzen naar €1500,- per persoon

Hoor het van anderen

ReviewS

Biohackhouse Nederland Cecile
Biohackhouse Nederland Tiel Inge
Biohackhouse Nederland Review
Biohackhouse Nederland Review
Biohackhouse Nederland Review Lynne
Biohackhouse Nederland Review Linda

1 op 1 biohack coach

Quick View - Gratis

Grafische weergave van de Zenmonnik & Productiviteitkonijn in jou

De dingen die je doet op een dag vragen energie zoals eten – slapen – werken – bewegen – sociale relatie bouwen – intimiteit. Het opladen van die energie doen we over het algemeen s’ avonds (tijdens onze slaap).
Alleen hoe zit dat overdag? Ervaar je wel eens focus verlies, een buik die rommelt, een inkak momentje? Ervaringen zoals flow, creatieve momenten, groei, frustratie, drive of angst, zijn signalen van je zenuwstelsel.
Deze tonen een wisselwerking tussen je AAN knop en UIT knop of te wel je Sympathicus en Parasympaticus.

Een gezonde wisselwerking tussen je sympathicus en parasympaticus zorgt voor een hoger energie niveau voor de dingen die je op een dag wilt doen. Hoe bereik je een gezonde balans?

Benieuwd naar jouw wisselwerking tussen je actieve en ontspanningssysteem? Ik teken deze samen met je uit en geef je passende adviezen zodat je weet hoe je jouw lichaam optimaal kunt ondersteunen.

Want: de beste peak momenten creëer je tijdens je flow

Geïnspireerd?

Volg mij op:

S

SPOTIFY

L

LINKED - IN

W

WHATS- APP