Rootsdistrict

Chef? FoodDesigner?

Vertel je verhaal

Welkom in de podcast

Pak je poium en Inspireer

Vertel - luister - Proef

Verhalen Blijven Bij En De Beste Verhalen Delen We Tijdens Het Diner Met Vrienden & Familie. De Verhalen Achter Een Gerecht Worden Zelden Verteld In Een Restaurant, Wat Verteld De Creatieve Geest Achter Het Bord? 

Dineer Bewust, Laat Je Lichaam En Geest Voeden Met De Verhalen Van Roost District.

Nederlandse Chefs vertellen hun verhaal achter de mooiste gerechten. Deze signature Dishes kun je terug horen, lezen, koken en proeven via RootsDistrict.

Opzoek naar gerechten met een verhaal

Welk culinair gerecht blaast jou van je sokken??

Heb je het weleens meegemaakt? Je kiest een gerecht in een restaurant en álles aan het gerecht klopt! Niet alleen de smaak, de textuur, de geur en de look van het gerecht. Nee, vooral ook het verhaal áchter het gerecht maakt dat de beleving optimaal is. Zo’n heerlijk gerecht met een sterke reputatie die tot ver in omstreken bekend is. Waar de ziel- en zaligheid van de chef in zit waardoor je de authentieke, eigen stijl en smaak van de chef kan zien en proeven.

Ik ontdek en bundel zoveel mogelijk uiteenlopende unieke gerechten of signature dishes. Daarom ben ik op zoek naar een enthousiaste chefkok die vol passie kan vertellen over zijn of haar eigen ‘signature dish’!

Ken jij een restaurant waar je heerlijk hebt gegeten? of ben jij een (chef)kok die mij graag wil meenemen in het verhaal over een gerecht en de totstandkoming?

Contacteer mij via dit formulier

Biohacker Oersterk Alice Visser

- tell your story -

Voordelen podcast opname

Covid 19 heeft diverse trends tot stand gebracht

 • Jij weet als geen ander dat tijdens Covid 19 de horeca het zwaar te verduren heeft. De inkomensstroom is gestopt en vele restaurants hebben faillissement aangevraagd. Snelle innovatie wordt gevraagd van alle horeca ondernemers.
 • Eten is gezellig, lekken en voed je. Het samen beleven van eten en drinken, social dining, wordt steeds belangrijker en de behoefte groeit nu de sociale connectie door Covid is beperkt.
 • De Nederlander is zich meer bewust van haar gezondheid en hoe o.a. voeding daar een rol in kan spelen. De interesse om bewust en culinair te eten is vergroot.
 • Een toenemende groep mensen is opzoek naar kennis met diepgang, inhoud en inspiratie. De podcasts luisteraars in Nederland is momenteel 4 miljoen. De authentieke verhalen scoren het beste.

Breng deze trends samen en een half uurtje luisteren naar het verhaal achter de lekkerste gerechten van Nederland brengt jou dichterbij de hongerige Nederlander en potentiele klanten

 

De (marketing) voordelen op een rij:

 • Podcasts is het snelst groeiende platform van nieuws overdracht, met 4 miljoen potentiele luisteraars kun je als expert anderen inspireren
 • De luisteraar leert jou kennen, ideaal om het merkbewustzijn van potentiele klanten te vergroten.
 • Meer bereik, een podcasts heeft geen limiet voor het aantal luisteraars en is plaats en tijd onafhankelijk. Je opname wordt (bij goedkeuring) gratis gedeeld via de social media kanalen.
 • Verhalen blijven bij, ookwel storytelling genoemd. Laat Nederland samen met jou verhaal koken en ze blijven je verhaal door vertellen. Op die manier ben je top of mind
 • Inkomen:  Na de opnames komt er een uitgave in e-book formaat die voor jou gratis beschikbaar is. Dit e book kun je delen en/of verkopen via de social media kanalen.
Wil je weten hoe een podcast opname in z’n werk gaat? Contacteer mij via onderstaand formulier

Samen voor meer smaakbeleving

  Onderwerp

  Geïnspireerd?

  Volg mij op:

  S

  SPOTIFY

  L

  LINKED - IN

  W

  WHATS- APP