Alice Visser

Schuld Hulp maatje

Maakt geld gelukkig? Het is in ieder geval

een handig ruilmiddel in onze monetaire economie

Ik was 5 jaar en had een eerste bijbaantje bij mijn familiebedrijf, daarmee is mijn omgeving al van jongs af aan snel beïnvloed met ondernemen en een financiële beloning. Mede daardoor kon ik zelfstandig een huis kopen, van leuke feesten en reizen genieten en kan ik financiële keuzes snel afwegen door een weekje op een boterham te leven om uiteindelijk een mountainbike te kunnen kopen. Mijn standpunt: geen geld uitgeven aan onzin en beneden je stand leven zodat bijzondere uitgaven als bijzondere momenten worden beleeft.

Sinds het programma “Dubbeltje op zijn kant” merkte ik dat een financieel stress vrij leven niet voor iedereen vanzelfsprekend was. Helaas mocht ik Annemarie van Gaal niet bijstaan op RTL maar via www.schuldhulpmaatje.nl bereiken we 380.000 mensen met financiële vraagstukken. Ik help je met een financieel proces om je schulden af te lossen, geld te sparen en zelfstandig dromen te verwezenlijken. De relatie met geld verstevigen zorgt voor minder stress.

Het beste moment om te beginnen is gisteren, de tweede optie is nu

- UITSTELLEN -

Op kamers? Eerste woning kopen? 50.000 in het rood? Of een goedkoop dagje samen uit?

Financiële planning is cruciaal om een stress vrije relatie met geld op te bouwen, helaas krijgen vele geen scholing om je portemonnee juist te beheersen. Er zijn 500.000 mensen in Nederland met risicovolle schulden en daarnaast krijgen vele van ons een groot vraagteken in hun ogen wanneer levenskeuzes zoals een eigen woning, onderneming, een kind, trouwen, studie of pensioen vragen opkomen.

Met de financiële onzekerheden als gevolg en ten tijde van de Corona periode kan het zijn dat je een financiële vraag hebt of er financiële problemen op treden

Waar begin je? Hoe kom je van je schulden af? Hoe kun je je relatie met geld verstevigen? Succes is voor iedereen anders en wij helpen je mindset te veranderen en een duurzame schuldenvrije relatie op te bouwen met geld.

Je bent niet alleen. De feiten op een rij:
  • Ruim een half miljoen huishouders heeft risicovolle schulden, d.w.z. ze staan rood, kunnen rekeningen niet betalen of hebben een creditcard schuld.
  • 10% van de Nederlandse huishouders heeft ernstige betalingsproblemen
  • 5 miljoen mensen hebben geen spaargeld. Zij kunnen geen tegenslag opvangen of investeren in belangrijke zaken voor de toekomst.
  • Ongeveer een half miljoen huishouders heeft problematische schulden. Dit betekent dat zij niet op eigen kracht hun schulden kunnen oplossen.
  • In 2015 vroegen 90.400 mensen om schuldhulpverlening bij een NVVK- lid
  • Gemiddelde schuld is € 42.900,– bij gemiddeld 14 schuldeisers

Hulp helpt: 87.000 mensen in 2019 zijn financieel gelukkiger.

Je bent echt niet de enige: met een bereik van 385.000 mensen, hielpen we vorig jaar 10.000 mensen persoonlijk waarvan 75% binnen een jaar de financiële problemen onder controle heeft gekregen. Daarnaast zijn 78.000 mensen met gerichte persoonlijke adviezen via online oplossingen een stap dichterbij hun financiële behoeften gekomen. Helaas meldt zich (nog) maar 17% van de hulpzoekende.

Investeringsdeal: Jij geeft 100% energie (prijs € 0,00)

Contacteer mij of kijk voor meer informatie of een andere expert op:

Begin direct

bespaar direct geld

Overzicht in geld

BLOG

Gratis geld

lees hier hoe je zo gemakkelijk geld kunt besparen.

Schuld Hulp maatje

”Toen mijn vader overleed, stond ik er alleen voor en ging het financieel bergafwaards”

IN DE PRAKTIJK

Laat je informeren hoe anderen omgaan met geld. Bekijk linksstaand filmpje hoe mensen in de schulden kunnen komen, en hoe je dit kunt voorkomen.

Geïnspireerd?

Volg mij op:

S

SPOTIFY

L

LINKED - IN

W

WHATS- APP